Lediga tjänster2021-05-20

Löne- och personaladministratör

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet från löne- och personaladministration. Vår Administrativa avdelning består av sju personer och ansvarar för ekonomi, HR, hållbarhet och kommunikation.

Att arbeta med oss innebär att vi tillsammans hittar förbättrings- och utvecklingsmöjligheter. Du är delaktig i att forma vårt arbetssätt och vi räknar med att du bidrar med ditt perspektiv för bästa resultat! 

Hos oss arbetar du i ett team med löneberedningen, där ni tillsammans ansvarar för att skapa och kontrollera lönerna utifrån digitala underlag. Ni arbetar med hela löneprocessen, från att skapa lön, till utbetalning och redovisning till Skatteverket, fackförbund m.m. Som administratör arbetar du med semesterberäkningar, inrapporteringar till myndigheter, statistik och övriga allmänna uppgifter inom personal/HR. 

Förutom att göra löner arbetar du med att lägga upp anställda i systemet, lägga upp och ändra schema, stötta verksamheterna med lönefrågor och övriga allmänna uppgifter inom lön. 

Du har god datorvana och har erfarenhet att arbeta med olika kollektivavtal. Vi arbetar med AgdaPs och ser det som meriterande om du har erfarenhet av systemet.  

Vi jobbar med ständiga förbättringar, så tillsammans med övriga medarbetare inom arbetsområdet arbetar ni fram rutiner och processer för att effektivisera och säkerställa ert arbete. 

Vi söker dig som är strukturerad och van att arbeta i grupp, såväl som självständigt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och van att delge information inom området till övriga medarbetare. Ett gott bemötande till både kollegor och medarbetare som behöver din hjälp är en självklarhet för dig. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och tycker om att ta ansvar.  

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats och en tjänst där du har möjlighet att utvecklas. Hos oss får du ett förmånligt friskvårdserbjudande och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. 

Omfattning: Heltid.  

Med start: Enligt överenskommelse 

Lön: Fast månadslön.  

För mer information kontakta HR och Hållbarhetschef Eva Stålnacke 070–6392407.  

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-30 till eva@lthtraktor.se 

Urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden löpt ut.  Vi har redan beslutat om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför, vänligt men bestämt, kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor. 


2021-05-03

Grävmaskinister till rivningsuppdrag i Norrbotten

LTH AB är ett familjeföretag som har den huvudsakliga verksamheten inom gruvindustrin i Kiruna och Svappavaara. Uppdragen omfattar olika typer av maskin- och transportarbeten. Vi utför också alla slags mark- och anläggningsarbeten, samt rivning, sanering och återvinningsarbeten. Vi har många kunder och samarbetspartners, vår största kund är LKAB med dotterbolag som vi utför en hel del olika arbeten åt. Vårt företag sysselsätter ca. 300 duktiga medarbetare och maskinparken på ca. 200 maskiner består till största delen av entreprenadmaskiner och lastbilar. Vi står idag inför intressanta utmaningar och arbetsuppgifter och arbetar med fokus på hållbarhet, arbetsmiljö, miljö och kvalitet.

Inom vår avdelning för Rivning, Sanering och Återvinning finns en kombination av bred teknisk kunskap och spetskompetens. Hela organisationen från ledning till operatör besitter alla mångårig erfarenhet inom sina respektive verksamhetsområden. Genom certifieringar och interna utbildningar garanterar vi att våra kunder får en hög kvalitet på utförda arbeten.

Med 100-tals komplexa projekt i ryggsäcken och siktet inställt på framtiden, behöver vi därför förstärka vår avdelning med ytterligare duktiga grävmaskinister. Vi söker dig som värdesätter produktion och kvalitet i alla utförda arbeten. Du är noggrann och har lätt för samarbete. Som person är du serviceinriktad, driftig och har en hög ambition vad gäller ordning och reda.

Hos oss får du jobba med kompetenta kollegor som tar stort ansvar för sitt arbete. Vi arbetar med fokus på hållbarhet genom att kontinuerligt förnya maskinparken för en god miljö och arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta med utmaningar eftersom våra projekt kan vara av olika karaktär.

Vi erbjuder: En trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Vi erbjuder även möjlighet att hyra boende till förmånligt pris.
Skiftform: Enligt överenskommelse
Start: Så fort som möjligt
Krav: Förarbevis grävmaskin, B-kort
Meriterande: Förarbevis hjullastare, C-kort och YKB. Även meriterande om de har erfarenhet av rivningsuppdrag.

Låter detta intressant? Kontakta och/eller skicka ansökan till Mats Helin, arbetschef, LTH 070–6306628 (nås dagtid 08.00-16.00) eller mats.helin@lthtraktor.se
Senast 2021-05-31 vill vi ha din ansökan.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi har redan beslutat om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför, vänligt men bestämt, kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.


2021-02-03

Vi söker: Semestervikarier

Mellan v25 och v34 går våra medarbetare på välförtjänt semesterledighet och då är vi i behov av semestervikarier för våra uppdrag. Andra tider kan också bli aktuella.

Till vår KUJ avdelning söker vi förare till

 • Lastmaskin
 • Bergbil
 • Väghyvel
 • Grävmaskin
 • Traktorgrävare
 • Skuthantering

I Kirunas underjordsgruva, KUJ, bistår vi LKAB med tillredning, lastning, transport och skuthantering. Vi ansvarar även för underhåll av vägar och nivåer.

Ansökan skickas till jobb.kuj@lthtraktor.se märk ansökan med ”Sommarjobb”

Till Entreprenadavdelningen söker vi förare till

 • Lastbil med släp
 • Hjullastare
 • Grävmaskin
 • Teleskoplastare
 • Dumper
 • Anläggningsarbetare

Inom entreprenadavdelningen utförs de flesta arbeten som är kopplade till maskinentreprenad. Vi utför maskin-, gods- och materialtransporter. Även olika schakt-, mark- och anläggningsarbeten.

Ansökan skickas till jobb.entreprenad@lthtraktor.se märk ansökan med ”Sommarjobb”

Till Svappavaara avdelningen söker vi förare till

 • Hjullastare
 • Tipp truck
 • Grävmaskin

I Svappavaara utför vi maskin- och åkeritjänster, rågods, tillsatser och kring tjänster i på uppdrag av LKAB. Vi ansvarar även för underhåll av vägarna inom LKAB´s industriområde.

Ansökan skickas till jobb.svp@lthtraktor.se märk ansökan med ”Sommarjobb”

Kravprofil Yrkeskategorier

 • Krav gällande Lastbil: C/CE-kort och YKB
 • Krav gällande Dumper och tipptruck: C-kort
 • Krav gällande Maskiner: utbildningsintyg eller förarbevis på aktuell maskin.

Är du engagerad, positiv, noggrann och gillar maskiner och fordon? Har du lätt för att samarbeta och är ansvarskännande? I så fall tycker vi att du ska lämna in en ansökan till oss! Erfarenhet från entreprenadbranschen och gruvarbeten är meriterande men inte ett krav.

Referenser ska finnas med i din ansökan.

Anställningsvillkor

Heltid, månadslön, skiftgång/dagtid, kollektivavtal