Lediga tjänster

2021-11-29

Kiruna Cargo söker maskinförare

Kiruna Cargo är ett terminal- och logistikbolag där järnväg är främsta transportmedlet. Vi sköter hanteringen av gods som lastas, lossas eller lagras i Kiruna och vår verksamhet utgår från den nya godsbangården i Kiruna.

Kiruna Cargo ingår i Jukkasjärvi Holding AB där även LTH Traktor AB är en del av koncernen.

Vi söker en maskinförare för hantering av inkommande och utgående gods. Viss administration är också en del av jobbet. Kringsysslor som till exempel snöröjning och sandning av området är så klart en del av uppgifterna.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du är flexibel, självgående och gillar att hålla ordning och reda.

Vi erbjuder: En trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Vi erbjuder även möjlighet att hyra boende till förmånligt pris.

Skiftform: 7/7

Start: Så fort som möjligt

Krav: maskinförarbevis alt. utbildningsintyg på hjullastare, B-kort.
Meriterande: C-kort och YKB plus utbildningsintyg eller förarbevis på grävmaskin. BASÄSKYDD och BASÄTSM (skyddsutbildning för järnväg), behörighet för motviktstruck.

Låter detta intressant? Har du frågor ring Peter Kauppi, platschef LTH, 070–6748208. Maila din ansökan till pekka@lthtraktor.se

Senast 2021-12-19 vill vi ha din ansökan.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.


2021-11-17

Vill du arbeta som instruktör i en spännande bransch? Då kan det vara dig vi söker!

LTH AB är ett familjeföretag som har den huvudsakliga verksamheten inom gruvindustrin i Kiruna och Svappavaara. Uppdragen omfattar olika typer av maskin- och transportarbeten. Vi utför också alla slags mark- och anläggningsarbeten, samt rivning, sanering och återvinningsarbeten. Vårt företag sysselsätter ca. 350 duktiga medarbetare och maskinparken på ca. 200 maskiner består till största delen av entreprenadmaskiner och lastbilar.

Vi söker en instruktör till vår verksamhet som säkerställer att våra medarbetare får en bra ingång i företaget framför allt med avseende på arbetsmiljö och arbetsuppgifter. Det innebär att du med hjälp av mallar, handlingsplaner och din egen erfarenhet i området säkerställer att varje individ genomgår vårt introduktionsprogram där risker, rutiner och maskinkunskap ingår. Du är brinner för en hållbar utveckling som också innebär nya tekniker och en stark strävan mot ständiga förbättringar. Arbetet innebär mycket tid ute i verksamheterna men även en viss del administration.

Vi söker dig som

  • Har bred erfarenhet av entreprenadmaskiner och lastbilar plus fordons/maskinarbeten inom gruva, mark och anläggning. Du har förarbevis på hjullastare och grävmaskin plus C-kort och YKB.
  • Är intresserad av att jobba i en roll som innebär mycket social kontakt med både förare och ledning.
  • Är lyhörd, ödmjuk och har en stark vilja att bidra till utveckling, själv utvecklas och så klart att arbeta för att utveckla andra.

Det är meriterande Om du har erfarenhet av att ha handlett blivande alternativt nya maskinförare tidigare, till exempel genom att ha jobbat med eller handlett lärlingar.

Vi erbjuder En trevlig arbetsplats och en tjänst där du har möjlighet att utvecklas. Hos oss får du ett förmånligt friskvårdserbjudande och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm.

Omfattning: Heltid, dagtid må-fre

Med start: Enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön.

För mer information kontakta Eva Stålnacke, HR och Hållbarhetschef, 070–6392407

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-12 till eva@lthtraktor.se

Urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden löpt ut. 

Vi har redan beslutat om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför, vänligt men bestämt, kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.