Lediga tjänster

2021-01-19

LTH söker CE-förare

LTH AB har den huvudsakliga verksamheten inom gruvindustrin i Kiruna och Svappavaara. Uppdragen omfattar olika typer av maskin- och transportarbeten. Vi utför också alla slags mark- och anläggningsarbeten, samt rivning, sanering och återvinningsarbeten. Vi har många kunder och samarbetspartners, vår största kund är LKAB med dotterbolag som vi utför en hel del olika arbeten åt.

Vi söker en CE förare till vår entreprenadavdelning. Jobbet innefattar bland annat transport av anläggningsmaterial till Kiruna nya centrum. Om du är en serviceinriktad person som är flexibel och ordningsam kan du vara den lastbilsförare vi söker till vårt entreprenadteam. Medarbetarna är företagets viktigaste resurs varför vi har stor förhoppning att du en lagspelare som gör ditt bästa för att nå företagets mål.

Vi erbjuder: En trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvård och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Vi erbjuder även möjlighet att hyra boende till förmånligt pris.

Skift: Dagtid måndag-fredag

Lastbil: CE-kort och YKB är krav. Förarbevis alternativt utbildningsintyg för hjullastare är en merit.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Peter Kauppi, Platschef Entreprenadavdelningen, 070–674 82 08. (Nås måndag-fredag 07.00-15.30)

Välkommen med din ansökan till pekka@lthtraktor.se
Märk ansökan: CE förare

Rekrytering sker löpande.

Vi har redan beslutat om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber därför, vänligt men bestämt, kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.


2021-01-11

Ordermottagare

LTH AB är ett familjeföretag som har den huvudsakliga verksamheten inom gruvindustrin i Kiruna och Svappavaara. Uppdragen omfattar olika typer av maskin- och transportarbeten. Vi utför också alla slags mark- och anläggningsarbeten, samt rivning, sanering och återvinningsarbeten. Vi har många kunder och samarbetspartners, vår största kund är LKAB med dotterbolag som vi utför en hel del olika arbeten åt.

För att möta och uppnå våra kunders mål och förväntningar söker vi en ordermottagare till vår entreprenadavdelning. För att trivas hos oss är du en flexibel person som ser förändringar och variation som utmaningar. Som person är du en serviceinriktad lagspelare, driftig och har en hög ambition vad gäller ordning och reda.

Du har god datorvana och hanterar Officepaketet bra. Meriterande om du har erfarenhet av AGDA och Smartdok. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot order från kunder och sköta trafikledning utifrån kundens beställningar, upprätta faktureringsunderlag och hantera viss personaladministration.

Du har B körkort.

Vi erbjuder: Förutom en trevlig arbetsplats erbjuder vi även förmånlig friskvård, kollektivavtal och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm.

Skift: Dagtid måndag – fredag.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Peter Kauppi, Platschef Entreprenadavdelningen, 070–6748208. (Nås måndag-fredag 07.00-15.30)

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-31 till pekka@lthtraktor.se

Urval sker löpande vilket innebär att rekrytering kan ske innan ansökningsdatum löpt ut.

Vi har redan beslutat om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber därför, vänligt men bestämt, kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.