Lediga tjänster


2021-08-26

LTH söker fastighetsskötare

I koncernen har vi flertalet fastigheter där vi behöver förstärkning med underhåll och rep. Vi söker därför en fastighetsskötare för varierande arbetsuppgifter: felavhjälpande underhåll, kontakt med hyresgäster, snöröjning, grusning och sandning på vintern. Felsökning och reparationer. Det är en fördel att ha bred kompetens och kunna jobba med både fastighetsskötsel och teknik.

Förutom fastighetsskötsel ingår även diverse fältarbete på olika projekt. För att du ska trivas i denna roll är det viktigt att du är en händig, flexibel problemlösare som kan jobba självständigt. Du planerar i det stora hela dina dagar själv utifrån tilldelade arbetsuppgifter och du är inte främmande för att ”hoppa in där det behövs”.

Vi söker dig som har snickarvana och erfarenhet av fastighetsskötsel. Meriterande om du även har viss erfarenhet som maskinförare. Du är flexibel, noggrann, och gillar utmaningar.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Vi erbjuder även möjlighet att hyra boende till förmånligt pris.

Skiftform: Dagtid
Start: Enligt överenskommelse
Krav: B-kort.
Lön enligt överenskommelse

Låter detta intressant? Skicka ansökan till Eva Stålnacke, HR och Hållbarhetschef, eva@lthtraktor.se Har du frågor ringer du 070–6392407
Senast 2021-09-30 vill vi ha din ansökan.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.