Lediga tjänster

2018-08-08

VERKSTADSPERSONAL SVAPPAVAARA

Vi söker verkstadspersonal till vår verkstad i Svappavaara. Vi söker repare som är självgående, kan ta egna initiativ och har det intresse & engagemang som krävs när det uppstår problem och svårigheter. Vi jobbar nära varandra så att kunna samarbeta och hålla god kommunikation är viktigt!

Är du intresserad av att bli en del av vårt team i Svappavaara?
Kontakta Bo Salomonsson via bo@lthtraktor.se.


2018-07-24

LTH SÖKER FÖRARE TILL GRÄVMASKIN OCH TRAKTORGRÄVARE

Vi behöver förstärka vår Entreprenadavdelning med förare. Vi söker dig med ett par års erfarenhet som grävmaskinsförare. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och ansvarstagande. Kravet är förarbevis för grävmaskin och meriterande om du även har andra behörigheter som tex hjullastare och CE+YKB.

Kontakta Peter Kauppi för mer information. pekka@lthtraktor.se eller ring 070-6748208


2018-06-07

VI SÖKER LASTARE OCH FÖRARE TILL BERGBIL TILL VÅR UNDERJORDSVERKSAMHET I KIRUNA, KUJ

Vill du komma och arbeta med oss i Kirunas underjordsgruva? Skiftformen är 7/7 och det finns möjlighet till att hyra boende. Vi behöver tillsätta följande tjänster:

LASTMASKINSFÖRARE:

Vi söker dej som är en drivande och engagerad lastare. Kravet är att du har utb.intyg eller förarbevis för hjullastare och ett par års erfarenhet av lastning. Lastning av berg i underjordsgruva är meriterande. Även meriterande om du tidigare har kört CAT2900 har C-kort och YKB.

BERGBILSFÖRARE:

Vi fraktar berg i Kirunas underjordsgruva och söker nu förare till våra bergbilar. Kravet är C-kort och YKB. Vi söker dig som är engagerad med hög arbetsmoral.

Vill du veta mer om vår verksamhet under jord, KUJ, kan du klicka in på fliken Företaget.

Tveka inte att kontakta Simon Raattamaa, Platschef KUJ, om dessa tjänster låter intressant, 070-3592407 eller simon@lthtraktor.se

Ansökan gör du på jobb.kuj@lthtraktor.se Märk din ansökan med den tjänst du söker, Lastmaskinsförare, väghyvelförare eller bergbilsförare