Lediga tjänster2021-07-06

LTH söker maskinförare till vårt uppdrag åt LKAB i Mertainen gruvan

I höst startar vi på uppdrag av LKAB entreprenadverksamhet i Mertainen gruvan. Entreprenaden omfattar last och transportarbeten inklusive upplagshantering och vägunderhåll.

Till detta uppdrag i dagbrottsgruvan söker vi maskinförare till truck, dumper, hjullastare och väghyvel.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Vi erbjuder även möjlighet att hyra boende till förmånligt pris.

Start: Enligt överenskommelse mellan perioden slutet av augusti till och med september. Projekt pågår till 31/3 2022 med möjlighet till förlängning.
Skift: 7/7
Behörigheter: Truck och dumper – C-kort, Hjullastare och väghyvel – utbildningsintyg alternativt förarbevis.
Lön enligt avtal.

Vänta inte med din ansökan eftersom rekrytering sker löpande.

Om detta är intressant för dig så skicka din ansökan till Eva Stålnacke, HR och Hållbarhetschef, eva@lthtraktor.se märk ansökan med MERTAINEN. Vid frågor maila eller ring 070–6392407.


2021-06-24

LTH söker repare till KUJ

Känner du att du har en brist av gula maskiner och vita lastbilar i ditt liv? Då har vi jobbet för dig! Som repare åt LTH i Kiruna underjord jobbar du i verkstaden på 1070 tillsammans med en skiftkamrat på K4-skift.

Vi repar allt som ryms in i orten med tonvikt på hjullastare, skutknackare och bergbilar. Det är ett varierande jobb där vi gör det mesta inom maskinreparationer, maskinerna ska ju som bekant rulla.

Det vi har att erbjuda är en trevlig arbetsplats, bra jobbarkompisar, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Vi erbjuder även möjlighet att hyra boende till förmånligt pris.

Skiftform: 7/7 (K4-skift)
Start: Enligt överenskommelse
Krav: B-kort.
Lön: enligt överenskommelse

Om du tycker detta låter som ett jobb för dig så tveka inte att dra iväg ett mail till gabriel@lthtraktor.se med CV och personligt brev.

Senast 2021-08-31 vill vi ha din ansökan.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.


2021-06-24

LTH söker fastighetsskötare

I koncernen har vi flertalet fastigheter där vi behöver förstärkning med underhåll och rep. Vi söker därför en fastighetsskötare för varierande arbetsuppgifter: felavhjälpande underhåll, kontakt med hyresgäster, snöröjning, grusning och sandning på vintern. Felsökning och reparationer. Det är en fördel att ha bred kompetens och kunna jobba med både fastighetsskötsel och teknik.

Förutom fastighetsskötsel ingår även diverse fältarbete på olika projekt. För att du ska trivas i denna roll är det viktigt att du är en händig, flexibel problemlösare som kan jobba självständigt. Du planerar i det stora hela dina dagar själv utifrån tilldelade arbetsuppgifter och du är inte främmande för att ”hoppa in där det behövs”.

Vi söker dig som har snickarvana och erfarenhet av fastighetsskötsel. Meriterande om du även har viss erfarenhet som maskinförare. Du är flexibel, noggrann, och gillar utmaningar.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Vi erbjuder även möjlighet att hyra boende till förmånligt pris.

Skiftform: Dagtid
Start: Enligt överenskommelse
Krav: B-kort.
Lön enligt överenskommelse

Låter detta intressant? Skicka ansökan till Eva Stålnacke, HR och Hållbarhetschef, eva@lthtraktor.se Har du frågor ringer du 070–6392407
Senast 2021-08-31 vill vi ha din ansökan.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.


2021-06-22

LTH söker förare till väghyvel

En del av vårt uppdrag i LKAB:s underjordsgruva är vägunderhåll. Till detta söker vi nu en väghyvelförare som är ansvarsfull, engagerad och pålitlig. Du har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att göra ett bra resultat.

Vi erbjuder: En trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Vi erbjuder även möjlighet att hyra boende till förmånligt pris.

Skiftform: K3

Start: Så fort som möjligt

Krav: maskinförarbevis alt utbildningsintyg, B-kort.
Meriterande: C-kort och YKB plus utbildningsintyg eller förarbevis på hjullastare och/eller grävmaskin.

Låter detta intressant? Skicka ansökan till Simon Raattamaa, platschef, LTH, simon@lthtraktor.se

Senast 2021-08-31 vill vi ha din ansökan.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.


2021-05-20

Löne- och personaladministratör

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet från löne- och personaladministration. Vår Administrativa avdelning består av sju personer och ansvarar för ekonomi, HR, hållbarhet och kommunikation.

Att arbeta med oss innebär att vi tillsammans hittar förbättrings- och utvecklingsmöjligheter. Du är delaktig i att forma vårt arbetssätt och vi räknar med att du bidrar med ditt perspektiv för bästa resultat! 

Hos oss arbetar du i ett team med löneberedningen, där ni tillsammans ansvarar för att skapa och kontrollera lönerna utifrån digitala underlag. Ni arbetar med hela löneprocessen, från att skapa lön, till utbetalning och redovisning till Skatteverket, fackförbund m.m. Som administratör arbetar du med semesterberäkningar, inrapporteringar till myndigheter, statistik och övriga allmänna uppgifter inom personal/HR. 

Förutom att göra löner arbetar du med att lägga upp anställda i systemet, lägga upp och ändra schema, stötta verksamheterna med lönefrågor och övriga allmänna uppgifter inom lön. 

Du har god datorvana och har erfarenhet att arbeta med olika kollektivavtal. Vi arbetar med AgdaPs och ser det som meriterande om du har erfarenhet av systemet.  

Vi jobbar med ständiga förbättringar, så tillsammans med övriga medarbetare inom arbetsområdet arbetar ni fram rutiner och processer för att effektivisera och säkerställa ert arbete. 

Vi söker dig som är strukturerad och van att arbeta i grupp, såväl som självständigt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och van att delge information inom området till övriga medarbetare. Ett gott bemötande till både kollegor och medarbetare som behöver din hjälp är en självklarhet för dig. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och tycker om att ta ansvar.  

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats och en tjänst där du har möjlighet att utvecklas. Hos oss får du ett förmånligt friskvårdserbjudande och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. 

Omfattning: Heltid.  

Med start: Enligt överenskommelse 

Lön: Fast månadslön.  

För mer information kontakta HR och Hållbarhetschef Eva Stålnacke 070–6392407.  

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-31 till eva@lthtraktor.se 

Urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden löpt ut.  Vi har redan beslutat om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför, vänligt men bestämt, kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor. 


2021-05-03

Grävmaskinister till rivningsuppdrag i Norrbotten

LTH AB är ett familjeföretag som har den huvudsakliga verksamheten inom gruvindustrin i Kiruna och Svappavaara. Uppdragen omfattar olika typer av maskin- och transportarbeten. Vi utför också alla slags mark- och anläggningsarbeten, samt rivning, sanering och återvinningsarbeten. Vi har många kunder och samarbetspartners, vår största kund är LKAB med dotterbolag som vi utför en hel del olika arbeten åt. Vårt företag sysselsätter ca. 300 duktiga medarbetare och maskinparken på ca. 200 maskiner består till största delen av entreprenadmaskiner och lastbilar. Vi står idag inför intressanta utmaningar och arbetsuppgifter och arbetar med fokus på hållbarhet, arbetsmiljö, miljö och kvalitet.

Inom vår avdelning för Rivning, Sanering och Återvinning finns en kombination av bred teknisk kunskap och spetskompetens. Hela organisationen från ledning till operatör besitter alla mångårig erfarenhet inom sina respektive verksamhetsområden. Genom certifieringar och interna utbildningar garanterar vi att våra kunder får en hög kvalitet på utförda arbeten.

Med 100-tals komplexa projekt i ryggsäcken och siktet inställt på framtiden, behöver vi därför förstärka vår avdelning med ytterligare duktiga grävmaskinister. Vi söker dig som värdesätter produktion och kvalitet i alla utförda arbeten. Du är noggrann och har lätt för samarbete. Som person är du serviceinriktad, driftig och har en hög ambition vad gäller ordning och reda.

Hos oss får du jobba med kompetenta kollegor som tar stort ansvar för sitt arbete. Vi arbetar med fokus på hållbarhet genom att kontinuerligt förnya maskinparken för en god miljö och arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta med utmaningar eftersom våra projekt kan vara av olika karaktär.

Vi erbjuder: En trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Vi erbjuder även möjlighet att hyra boende till förmånligt pris.
Skiftform: Enligt överenskommelse
Start: Så fort som möjligt
Krav: Förarbevis grävmaskin, B-kort
Meriterande: Förarbevis hjullastare, C-kort och YKB. Även meriterande om de har erfarenhet av rivningsuppdrag.

Låter detta intressant? Kontakta och/eller skicka ansökan till Mats Helin, arbetschef, LTH 070–6306628 (nås dagtid 08.00-16.00) eller mats.helin@lthtraktor.se
Senast 2021-05-31 vill vi ha din ansökan.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi har redan beslutat om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför, vänligt men bestämt, kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.