Lediga tjänster

2018-09-21

LTH SÖKER GRÄVMASKINIST TILL RIVNINGSAVDELNINGEN

LTH´s rivningsavdelning arbetar bland annat med total och selektiv rivning, sanering av mark och farligt avfall, demontering och flyttning. Vi har en spännande framtid med uppdrag runt om i Sverige. Vi behöver förstärka vår rivningsavdelning med erfarna grävmaskinister

Vi söker dig som värdesätter produktion och kvalitet i alla utförda arbeten. Du är noggrann och har lätt för samarbete.

Hos oss får du jobba med kompetenta kollegor som tar stort ansvar för sitt arbete. Vi arbetar med fokus på hållbarhet genom att kontinuerligt förnya maskinparken för en god miljö och arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta med utmaningar eftersom våra projekt kan vara av olika karaktär.

Krav: Förarbevis grävmaskin, B-kort

Meriterande: Förarbevis hjullastare, C-kort och YKB

Låter detta intressant? Kontakta och/eller skicka ansökan till Mats Helin, arbetschef, LTH 070–6306628 eller mats.helin@lthtraktor.se

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.


2018-09-12

EXTRA FOLK VID BEHOV TILL ENTREPRENADAVDELNINGEN

Vi har behov av dig som kan hoppa in och arbeta extra vid tillfälliga arbetstoppar, sjukdomar, ledigheter och annat som kan uppstå i vår verksamhet.

Vi söker dig med förarbevis alternativt utbildningsintyg för hjullastare och/eller grävmaskin. Vi söker även dig med C/CE kort och YKB till lastbils körning. Har du C-kort men saknar YKB, då har vi tipptruckar och dumprar som också behöver extra förare vid behov.

Kontakta Anders Sundholm, platschef, för mer information. 070-2982407 eller anders@lthtraktor.se


2018-09-12

GRÄVMASKINIST TILL ENTREPRENADAVDELNINGEN

Det är mycket som händer i Kiruna på anläggningssidan. För att möta upp efterfrågan behöver vi förstärka vår styrka med erfarna grävmaskinister till entreprenadavdelningen.

Är du ansvarsfull, engagerad och pålitlig? Har du lätt för att samarbeta och drivs av att göra ett bra resultat? Då är det dig vi söker!

Eftersom vår personal och hållbarhet är viktigt för oss erbjuder vi friskvårdbidrag och arbetar med att kontinuerligt uppdatera vår maskinpark för en bättre arbetsmiljö och miljö. Hos oss arbetar du tätt tillsammans med kollegor och arbetsledning vilket bidrar till en god stämning.

Boende finns att hyra om behov finns.

Krav: B-körkort, förarbevis för grävmaskin

Meriterande: C/CE-kort, YKB och ESA14

Låter detta intressant? Kontakta Anders Sundholm, Platschef, för mer information eller ansökan. 070-2982407 eller anders@lthtraktor.se

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan så fort du kan.


2018-08-08

VERKSTADSPERSONAL SVAPPAVAARA

Vi söker verkstadspersonal till vår verkstad i Svappavaara. Vi söker repare som är självgående, kan ta egna initiativ och har det intresse & engagemang som krävs när det uppstår problem och svårigheter. Vi jobbar nära varandra så att kunna samarbeta och hålla god kommunikation är viktigt!

Är du intresserad av att bli en del av vårt team i Svappavaara?
Kontakta Bo Salomonsson via bo@lthtraktor.se.


2018-06-07

VI SÖKER LASTARE OCH FÖRARE TILL BERGBIL TILL VÅR UNDERJORDSVERKSAMHET I KIRUNA, KUJ

Vill du komma och arbeta med oss i Kirunas underjordsgruva? Skiftformen är 7/7 och det finns möjlighet till att hyra boende. Vi behöver tillsätta följande tjänster:

LASTMASKINSFÖRARE:

Vi söker dej som är en drivande och engagerad lastare. Kravet är att du har utb.intyg eller förarbevis för hjullastare och ett par års erfarenhet av lastning. Lastning av berg i underjordsgruva är meriterande. Även meriterande om du tidigare har kört CAT2900 har C-kort och YKB.

BERGBILSFÖRARE:

Vi fraktar berg i Kirunas underjordsgruva och söker nu förare till våra bergbilar. Kravet är C-kort och YKB. Vi söker dig som är engagerad med hög arbetsmoral.

Vill du veta mer om vår verksamhet under jord, KUJ, kan du klicka in på fliken Företaget.

Tveka inte att kontakta Simon Raattamaa, Platschef KUJ, om dessa tjänster låter intressant, 070-3592407 eller simon@lthtraktor.se

Ansökan gör du på jobb.kuj@lthtraktor.se Märk din ansökan med den tjänst du söker, Lastmaskinsförare, väghyvelförare eller bergbilsförare