Lediga tjänster

2018-12-11

LTH SÖKER FÖRARE TILL KUJ (Kiruna underjord)

Vill du komma och jobba med oss i Kirunas underjordsgruva? Vi erbjuder skiftgång, fräsch maskinpark och vi har även boende att hyra om behov finns.

Vi söker:
* Bergbilsförare att transportera malm med våra lastbilar.
* Skutknackare. Huvudsakliga arbetsuppgiften är att knacka sönder skut med hjälp av grävmaskin.

Intresseanmälan mailas till jobb.kuj@lthtraktor.se

Har du frågor och funderingar om tjänsterna ringer du Simon Rattaamaa, platschef, 070-3592407


2018-12-04

Servicetraktor åt LKAB’s anrikningsverk i Svappavaara

Vi söker en förare till servicetraktorn i Svappavaara.

Servicetraktorn arbetar dagligen med att hjälpa och utföra jobb åt anrikningen, en hjälptraktor för verket helt enkelt. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag och från timme till timme men allt handlar om att bistå anrikningen med den hjälp de behöver för att hålla igång verket. Det kan va allt ifrån tömning av olika containrar, snöröjning, sandning, lastning- och lossning av gods, bära in prylar till verket med mera. Sammanfattningsvis så är det en varierande och rolig tjänst med en mindre servicemaskin!

Tjänst: Servicetraktor anrikningen
Plats: Svappavaara industriområde
Maskin: Lundberg 5240 2017
Krav: Förare måste vara serviceminded, hjälpsam och positiv – jobbet handlar mycket om att bemöta kunder och att samarbeta med anrikningens personal.
Skift: Dagtid måndag-fredag 06:00-14:30
Omfattning: Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökningar gås igenom löpande och tjänsten kan tillsättas fort.

Låter det som att denna tjänst passar dig? Hör av dig till:
jobb.svp@lthtraktor.se

lundbergare

 


2018-08-08

VERKSTADSPERSONAL SVAPPAVAARA

Vi söker verkstadspersonal till vår verkstad i Svappavaara. Vi söker repare som är självgående, kan ta egna initiativ och har det intresse & engagemang som krävs när det uppstår problem och svårigheter. Vi jobbar nära varandra så att kunna samarbeta och hålla god kommunikation är viktigt!

Är du intresserad av att bli en del av vårt team i Svappavaara?
Kontakta Bo Salomonsson via bo@lthtraktor.se.


2018-06-07

VI SÖKER LASTARE OCH FÖRARE TILL BERGBIL TILL VÅR UNDERJORDSVERKSAMHET I KIRUNA, KUJ

Vill du komma och arbeta med oss i Kirunas underjordsgruva? Skiftformen är 7/7 och det finns möjlighet till att hyra boende. Vi behöver tillsätta följande tjänster:

LASTMASKINSFÖRARE:

Vi söker dej som är en drivande och engagerad lastare. Kravet är att du har utb.intyg eller förarbevis för hjullastare och ett par års erfarenhet av lastning. Lastning av berg i underjordsgruva är meriterande. Även meriterande om du tidigare har kört CAT2900 har C-kort och YKB.

BERGBILSFÖRARE:

Vi fraktar berg i Kirunas underjordsgruva och söker nu förare till våra bergbilar. Kravet är C-kort och YKB. Vi söker dig som är engagerad med hög arbetsmoral.

Vill du veta mer om vår verksamhet under jord, KUJ, kan du klicka in på fliken Företaget.

Tveka inte att kontakta Simon Raattamaa, Platschef KUJ, om dessa tjänster låter intressant, 070-3592407 eller simon@lthtraktor.se

Ansökan gör du på jobb.kuj@lthtraktor.se Märk din ansökan med den tjänst du söker, Lastmaskinsförare, väghyvelförare eller bergbilsförare