Aktuellt på jobbet

Häng med på LTH:s friluftsutmaning i sommar! Finfina priser!

Från första juni till och med sista OKTOBER presenterar våra hälsoinspiratörer en utmaning som alla kan vara med på. Det går ut på att vistas ute i vår fina natur så mycket som möjligt och på köpet få den viktiga rörelsen. Många av oss har stillasittande arbeten så all rörelse är toppen för både kropp … Fortsätt läsa Häng med på LTH:s friluftsutmaning i sommar! Finfina priser!

Flytt av personalboendet på Ställverksvägen

Som vi tidigare informerat om har LTHs personalboende på Ställverksvägen bytt plats eftersom det tillfälliga bygglovet löpt ut. Under vecka 36 har förberedelser inför husflytt pågått i form av markarbete, eldragning, vatten och avlopp. I början av vecka 37 gick själva flytten. Byggnaden rullade över till sin nya plats på andra sidan vägen, intill den … Fortsätt läsa Flytt av personalboendet på Ställverksvägen

Vill du vara delaktig genom att tycka till om vårt nya intranät?

Under oktober månad kommer LTH:s nya intranät lanseras. En mer modernt utformat personalsida där alla anställda loggar in med bank-ID alternativt sms kod. Vi söker dig som vill tycka till om denna och hjälpa oss att utforma den på bästa sätt. Det innebär att du får en förhandstitt och har möjlighet att komma med synpunkter … Fortsätt läsa Vill du vara delaktig genom att tycka till om vårt nya intranät?

Nätverksträff för kvinnliga förare i Luleå – vinnarna dragna!

Dragningen är klar och vi har fyra vinnare gällande vilka som åker till Luleå på nätverksträff för kvinnliga förare 16-17/9. Följande fyra medarbetare på LTH har vunnit tåg/buss resa tur och retur plus boende i Luleå: Amanda Saarijärvi SunnaAnneli FurtenbackMatilda LomvikMadde Harju Grattis tjejer, ha det så roligt på er resa med föreläsning, mingel, mat … Fortsätt läsa Nätverksträff för kvinnliga förare i Luleå – vinnarna dragna!

Nätverk för kvinnliga förare, tävla om resa och boende!

Wist Last & Buss ihop med Luleå Näringsliv och TYA bjuder in till Afterwork i Luleå för kvinnliga chaufförer! Detta tycker LTH är ett mycket bra initiativ för att få in mer kvinnor i branschen! Därför lottar vi ut fyra "paket" som består av resa tur och retur Kiruna-Luleå (tåg eller buss) och boende för … Fortsätt läsa Nätverk för kvinnliga förare, tävla om resa och boende!