Aktuellt på jobbet

Känd profil blir ny ordförande i LTH.

Under hösten blev det klart att maskinentreprenören LTH förordnar en ny ordförande till sin styrelse. Markus Petäjäniemi, veteran i gruvbranschen och med dryga 15 år bakom sig i ledande positioner på LKAB, tillträder uppdraget 1 januari 2022. LTH:s delägare Lennart ”Lelle” Häggroth beskriver tillsättningen så här: - Markus Petäjäniemi kommer in i vår styrelse med … Fortsätt läsa Känd profil blir ny ordförande i LTH.

Vårt sikte är att bli ett fossilfritt företag.

LTH siktar på att bli ett fossilfritt företag. I nuläget är vi igång med att ställa om vår fordonspark på entreprenadsidan till ett HVO bränsle som minskar vårt avtryck med minst 60%. I filmklippet hör vi vår VD Peter Niemi berätta om LTHs satsning med siktet mot en hållbar framtid. Peter berättar även om samarbetet … Fortsätt läsa Vårt sikte är att bli ett fossilfritt företag.

Nödstopp till sopbilen på Vägunderhållet.

Anneli jobbar på vägunderhållet med att köra sopsugbilen. I det dagliga arbetet sopas vägar, spolas rör och annat för att hålla vägarna i gott skick underjord. Att spola rör är en viktig uppgift och utförs ofta.För att spola rören används en högtrycksslang, slangen trycks in i rören och matas hela vägen igenom med enormt vattentryck … Fortsätt läsa Nödstopp till sopbilen på Vägunderhållet.