Skidåkarlådan går i dvala, sista dragningen klar

Sista dragningen är gjord i vår skidåkarlåda på lompisspåret. Vinnare denna gång är Jenny Pantzare som arbetar som ”allt-i-allo” i KUJ, bland annat kör hon väghyvel. Vinsten är 500 kr på Kvadrat. Grattis Jenny!

Skidåkarlådan har varit aktiv i många år och det är glädjande att så många skrivit upp sig och på köpet fått rörelse och frisk luft. Senare tid har intresset minskat och därför är det helt rätt i tid att lägga lådan på is vilket innebär att vi inte gör fler dragningar och lottar ut priser.

Istället kommer andra aktiviteter ersätta denna. Nu närmast är det LTHs friluftsutmaning som varar mellan juni och september detta år. Denna är anordnad av LTH:s hälsoinspiratörer. Läs mer om detta här på intranätet och håll även utkik efter aktiviteter som Kirsam anordnar för bland annat LTHs anställda.

Du kan följa Kirsam på facebook och instagram.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.