KIRSAM – en samverkan mellan arbetsgivare i Kiruna

LTH är en del av Kirsam som är ett nätverk mellan arbetsgivare i Kiruna. Vårt uppdrag är att samverka för att bidra till ett attraktivt samhälle. Detta gör vi genom att bland annat samverka gällande kompetensförsörjningsfrågor, ett attraktivt och aktivt samhälle och vi genomför aktiviteter som bidrar till gemenskap och hälsa.

LTH:s medarbetare har genom detta möjlighet att kostnadsfritt delta på de aktiviteter som Kirsam ordnar. Följ gärna Kirsam på Facebook och Instagram för att se vilka aktiviteter som erbjuds. Sök på kirsamkiruna så finner ni kontot.

Första aktiviteten detta år är en kulturcykling i Kiruna 7 juni. Kommunens kultursekreterare Sofia Lagerlöf Määttä guidar genom Kirunas utekonst. Passa på att hänga med!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.