LTH:s Hälsoinspiratörer

Våra nytillträdda hälsoinspiratörer är i full gång att planera aktiviteter som ska främja välmående och trivsel på våra arbetsplatser. Uppdraget för inspiratörerna är att inspirera och verka för en hållbar medarbetare.

Helena Tapani och Elisabeth Perttu arbetar båda som lastbilsförare underjord i kirunagruvan. Frida Hamstig arbetar som administratör i vår verksamhet i Svappavaara. Utöver sina ordinarie tjänster har de även roller som hälsoinspiratörer på LTH.

Tillsammans planerar de aktiviteter övergripande på hela företaget som ska uppmuntra medarbetarna till rörelse och gärna även gemenskap utanför arbetet.

Det är roligt att vara engagerad och vara med och påverka saker till det bättre säger Elisabeth. Innan sommaren kommer vi anordna brännboll där vi även grillar hamburgare. Vi kommer bjuda in alla medarbetare som även får ta med familjemedlemmar. En familjeaktivitet kan man säga.

Vi kommer ha ett tillfälle i Kiruna och ett tillfälle i Svappavaara. Vi hoppas att många vill komma och umgås, spela brännboll och käka hamburgare säger både Frida och Helena.

Håll utkik här på hemsidan gällande datum, tid och plats. Välkomna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.