Ny personalportal

Vi håller i dagsläget på att se över en ny personalportal. Tanken är att denna sida med information till alla våra medarbetare ska bli snyggare och enklare! Vi siktar även på att man ska kunna logga in via BankID för ökad säkerhet.

Exakt när den nya personalportalen kommer igång är inte bestämt än, men i dagsläget håller vi på att arbeta fram sidan så vi hoppas på att vi kommer kunna starta upp den inom några månader. Vi återkommer med mer information när det börjar närma sig.

2 reaktioner till “Ny personalportal

    1. Hej! Det kommer att finnas ett alternativt digitalt ID som alla kan skaffa som man kan logga in med istället. 🙂 Dessa detaljer kommer vi att gå igenom med alla berörda när nya portalen finns på plats.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.