LTH Traktor – En säker arbetsplats

I år lägger vi ett stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet. Det är en viktig fråga för oss och vi måste få ned antalet olyckor som händer i verksamheten. En del i det arbetet är att vi infört en ny slogan ”LTH Traktor – En säker arbetsplats” och att vi har olika fokusområdet under årets gång.

Vårt första fokusområde är ”Fall av person” – du kanske sett våra klistermärken som vi tryckt upp eller att din arbetsledare pratat om detta fokusområde? Vi har även hängt upp tavlor med Bo Lennart runt om i verksamheten som förevisar ett trestegsgrepp vid in- och urstigning ur maskin.

Vi vill gärna sprida vår nya slogan och marknadsföra hur viktigt det är att alla tänker på säkerheten, det ska vara med oss i allt vi gör. Så därför har vi nu tryckt upp nya korthållare med vår slogan, den kan du fästa på baksidan av din telefon, i ditt fordon för tankkortet eller någon annanstans vart du behöver förvara kort. Korthållaren fungerar även som säkerhetsring så att du inte ska tappa din telefon i onödan – bra va? Dessa kommer att delas ut till alla ute i verksamheten.
Obs! Korthållaren fästs med klister vilket innebär att den kan fästa dåligt på telefonskal gjorda av silikon, gummi eller annat mjukt material.

Kom gärna med önskemål och feedback angående allt detta så att vi får höra era tankar!

Korthållare med utfällbar stödring.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.