Nytt huvudskyddsombud – Anders Brännström

Nu har vårt nya huvudskyddsombud Anders Brännström klivit på sin roll så här kommer en liten presentation av Anders. Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta Anders på telefonnummer 070-565 45 64. Telefonnummer och namn på alla skyddsombud finns också här på hemsidan under fliken Arbetsmiljö & säkerhet.

Vem är Anders?
Jag heter Anders Brännström och jag är pappa till tre barn. Jag bor i Pajala och har jobbat på LTH i 12 år. De senaste 5 åren har jag varit i KUJ. Jag har varit skyddsombud i ca 4 år och jag sitter även med i LTH-fackklubben sen 2021.

Vad har du för mål med ditt arbete som huvudskyddsombud?
Som huvudskyddsombud ska jag tillsammans med skyddsombuden och ledningen jobba mot nollvision på LTH, alltså noll olyckor inom företaget. Jag ska även arbeta för en god arbetsmiljö, att vi alla ska komma till jobbet med ett leende på läpparna.

Tack Anders och lycka till med ditt nya uppdrag!

Anders Brännström, HSO.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.