Är du LTH:s hälsoinspiratör?

Personalen är LTH:s viktigaste resurs och det är därför viktigt att företaget skapar förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Vi planerar att införa hälsoinspiratörer i företaget som kombinerar sitt ordinarie arbete med att verka som hälsoinspiratör.

Det handlar om att lyssna in tankar och idéer från arbetskamraterna, planera och samordna hälsofrämjande aktiviteter av olika slag utifrån en årlig budget. Det kan vara gemensamma aktiviteter som långpromenader, bugg, inspirationsföreläsningar mm. Bara fantasin som sätter gränser.

Vi tror att den som passar för detta uppdrag är de medarbetare som har en positiv inställning till hälsa och rörelse och själv lever som du lär. Du behöver absolut inte vara extrem utan en vardags motionär är helt perfekt för denna uppgift.

Din uppgift är att på ett positivt sätt uppmuntra medarbetare till en hållbar livsstil.

Känner du att detta är något för dig? Kontakta Eva Stålnacke, HR och Hållbarhetschef LTH, 070–6392407, eva@lthtraktor.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.