LTH’s instruktör

I januari kliver Erik Lindmark på sin nya roll som instruktör på LTH. Erik kommer att verka på hela företaget och bistå verksamheterna med introduktion av förare. Det är viktigt att våra förare får en bra introduktion som även följs upp efter en tid.

Tillsammans med Erik kommer verksamheterna utveckla den introduktion vi har idag så att den blir så optimal det går utifrån våra förutsättningar. I första hand kommer introduktionen innefatta fordon, maskiner och körteknik.

Erik arbetar som förare på LTH idag men har även provat på arbetsledartjänst. Han har en bred bakgrund på maskinsidan både inom gruv- och entreprenadbranschen.

Erik Lindmark, LTH’s instruktör.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.