500-ingen återinförs 2022-01-01.

På grund av coronarestriktioner har 500-ingen, som varje medarbetare kan nyttja till en teamaktivitet tillsammans med arbetskamrater och arbetsledare/chef, varit pausad sedan oktober 2020. Restriktionerna är nu borttagna och 500-ingen kommer att återinföras from 2022-01-01.

Pengarna som varit avsatta till detta har under pandemin nyttjats till bland annat presentkort som delats ut under rådande pandemi. Detta har gynnat både den lokala handeln och våra medarbetare på ett bra sätt.

”Vi är medvetna att vi tidigare meddelat att 500-ingen kommer gå att användas retroaktivt när restriktionerna släpper. Eftersom det länge varit högst oklart hur länge restriktionerna håller i så har LTH:s ledningsgrupp beslutat att premiera företagets medarbetare på detta sätt i stället.” hälsar Peter Niemi, VD.

Läs mer om Teamaktivitet: https://lthtraktor.com/personal/rabatter-och-formaner/teamaktivitet/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.