LTH startar upp i Mertainen!

När sommaren är slut startar LTH upp entreprenadverksamhet i Mertainen gruvan på uppdrag av LKAB. Uppdraget innebär lastning, transport, upplagshantering och vägunderhåll på gruvområdet.

-Vårt uppdrag startar i september detta år och pågår till mars 2022 med möjlighet till fortsättning, säger Mikael Ingman, platschef på LTH:s Svappavaara verksamhet. Vi är mycket glada och stolta att vara med på resan nu när LKAB öppnar upp Mertainen gruvan för att bygga ett rågodslager.

Vi på LTH kommer att behöva utöka vår personalstyrka med ett 40-tal personer, fortsätter Ingman. Vi söker alltså förare till dumper, truck, hjullastare och väghyvel. Läs mer under lediga tjänster om detta uppdrag är intressant: https://lthtraktor.com/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.